Volo residence

La ce ne gândim, când spunem “acasă”?  Cu siguranță, la mult mai multe decât un simplu spațiu sau o construcție. Acasă înseamnă o trăire, un cumul de sentimente. Înseamnă căldură, comfort, siguranță, liniște, locuri frumoase și oameni dragi.  Aceasta a fost provocarea de la care am pornit, atunci când am demarat proiectul “Volo Residence”. 

* Cum putem aduce împreună toate aceste ingrediente? 

* Cum unim, într-un oraș atât de vibrant precum Bucureștiul, piesele ce formează puzzle-ul numit “Acasă”?

Cum atingem punctul de echilibru între nevoia de liniște, de comfort și posibilitatea de a fi mereu în contact cu viața orașului, fie că vorbim de locul de muncă, de transport rapid, de shopping, restaurante, servicii medicale sau de recreere?

În demersul nostru, am pornit de la experiența acumulată într-o altă mare capitală a lumii, Londra, deoarece Volo Residence este parte a grupului “Sf Stefan Civil Engineering”, una dintre cele mai bine cotate companii românești din Marea Britanie. 

În ceea ce privește partea de construcție, motto-ul nostru este “We build to last”. Ceea ce construim este realizat, din toate punctele de vedere, de la proiectare până la execuție, la cele mai înalte standarde de calitate.

În ceea ce privește “sufletul” proiectelor noastre, motto-ul este “Where dreams come home”. Pentru că suntem conștienți de faptul că, oricât de bine realizată ar fi din punct de vedere tehnic, este nevoie de mult mai mult pentru ca o casă să devină Acasă.

* De aceea alegem cu grijă locul în care proiectele noatre prind viață

* Apoi gândim fiecare proiect in parte, astfel in cat apartamentele să ofere spatii generoase, aerisite, depozitări utile, dressing-uri și terase spaţioase.

* Iar în ceea ce privește partea de design, de dotări și finisaje de lux, am ales să colaborăm cu unii dintre cei mai apreciati designeri de interior.

Totul pentru a oferi apartamente la cele mai înalte standarde de calitate, o garantie a elegantei si excelentei.

Vă invitam să vizitați ansamblul residential “Volo Residence” și vă asigurăm de toată deschiderea, pentru a stabili oferta care să se potrivească cel mai bine dorințelor dumneavoastră. 

Volo Residence, 
Where dreams come home.

metri patrati construiti
Apartamente
Camere
locuri parcare

STATEMENT

Sintagma “We Build to last” ne definește practica de la începutul nostru din 2009 în Londra. Supuși de peste un deceniu și jumătate unor rigori stricte ale codului de construcții englez, garantăm capacitatea noastră de a livra construcții imobiliare ireproșabile.

EXCELENCE

Este posibil să găsim competitori imobiliari care se apropie de generozitatea suprafețelor oferite, dar operăm sub siguranța că nu există competitor ce poate egala utilitatea oferită. Dincolo de amplitudinea locuințelor, oferta noastră conține terase generoase si  dressing-uri ample, dar si un design rafinat si finisaje de lux autentice.

ELEGANCE

Estetica spatiilor a luat nastere in urma parteneriatului cu designeri interiori de top. Echipa de arhitecti si designeri a gandit designul fiecarui tip de apartament pentru a livra o experienta exceptionala cu finisaje premium si spatii optimizate.

Stabileste o intalnire